Over mij

appelsMijn naam is Marscha van Dael. Ik ben naast mijn werkzaamheden in deze praktijk werkzaam als gedragswetenschapper bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Mijn aandacht gaat al lange tijd uit naar de seksuele gezondheid van de mens en sinds 5 jaar werk ik binnen de instelling als aandacht functionaris seksualiteit.

In 2013 rondde ik mijn opleiding af als consulent seksuele gezondheid bij de Rino in Utrecht. Naast de werkzaamheden die ik binnen de instelling verricht op gebied van seksualiteit (counseling en beleid), wilde ik mijn passie meer en breder vorm geven. Met dat idee begon ik in 2014 mijn eigen praktijk.

In mijn praktijk richt ik me op kortdurende counseling, maar maak ik zeker ook gebruik van mijn specialisme op gebied van seksualiteit op verschillende niveaus van ontwikkeling. Met vragen over de seksuele opvoeding van uw (verstandelijk beperkte) kind kunt u dus zeer zeker ook bij mij terecht.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder individu recht heeft op een positieve seksuele gezondheid en dat de persoonlijke invloed hierop groot is. Aan de slag dus!

 

Contactgegevens

foto-marschaVrij Blijvend
Marscha van Dael
Kerkstraat 56
6374 HM Landgraaf
Limburg

(06) 513 767 63

Locatie

vrij blijvend googlemap s

Vrij Blijvend

vrij-blijvend-beeld